Hotel Alessandria Bewertungen

Hotelbewertung

75%
Gut

by 46 reviews

  • Personal

    85%
  • Sauberkeit

    80%
  • Ausstattung

    77%
  • Komfort

    67%
  • Preis-leistungverhältnis

    68%
Bewertungen anzeigen Geschrieben von:
  • andere Gruppe
  • Familie mit Kindern
  • Familie mit kleinen Kindern
Bewertungen zeigen:
Sortieren nach:
Show:

Jarmila

Einzelreisende, 7.10.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
72 %
  • Snadné parkování, ochota na recepci

  • Špatná sprcha-slabý proud vody,téměř netekla. Příliš hlučný ventilátor v koupelně

Personál
8
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Roman Rajm

Älteres Paar, 24.9.2017

Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Anonymus

Einzelreisende, 18.5.2017

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel Šulc

Älteres Paar, 9.12.2016

Slovensko

  • Gesamtbewertung
52 %
  • Ranajky bez zeleniny,v objednanej a zaplatenej izbe Standart Plus chybal minibar aj chladnicka,nemoznost jedla po 22:00,zatvoreny bar po 22:00.

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Danuše

Einzelreisende, 15.5.2016

Praha Česká republika

  • Gesamtbewertung
100 %
  • v hotelu jsem strávila jednu noc a byla jsem spokojená - nic mi nechybělo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den,
děkuji za Vaše hodnocení pobytu v našem hotelu.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
Lukáš Souček - Sales Manager

Marcela

Älteres Paar, 14.5.2016

Česká republika

  • Gesamtbewertung
88 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonymus

Einzelreisende, 9.4.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Uklizečka vzala z pokoje můj soukromý fén a dala ho jinému návštěvníkovi hotelu. Prý si myslela, že byl hotelový!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Velice laxní přístup k řešení byl špatnou vizitkou pro hotel i personál.

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonymus

Einzelreisende, 19.3.2016

Čeština

  • Gesamtbewertung
96 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrzej

Gruppe von Freunden, 24.1.2016

Wroclaw Polsko

  • Gesamtbewertung
44 %
  • There wasn't anything that I remember as a possitive in regarding to value/price ratio. OK - bed was quite comfortable.

  • I have asked about double bed for my wife and me. There was double - two seperate beds moved together! In info was that in rooms there is WiFi availiabe. Yes it was but only around reception. Routers were present on each second floor. Sorry there was not chance to have WiFi in rooms lacated on floor without router! Receptionist told me that lack of signal is a matter of weather!! In info was that breakfast starts at 6.30 we were at hurry becouse our son was playing football tournament in the morning. We have to wait till 6.50 to have this poor breakfast. YES it was simply POOR and in hurry because of mentioned delay. In restaurant menu was offer with dinners e.g. meat + potatos with delicious picture of both and price for it. During ordering waiter told us that potatos need to be extra pay! In info was that parking for guests is free of charge. Strange - during check in we have asked receptionist what we have to do with a ticket for parking that we have to take to get in to parking area - she told us that we have to payed 100Kc in cash - it is a price for 24 hours! Is that means free? It is pity that we did not asked for confirmation of this payment :-( This hotel was definitely to expensive. And I was in this "refurbished" part of the hotel! Rooms were old (e.g. heaters), only painted with new simple furnitures. But you can still feel this old smell around. In my opinion stay in this hotel should cost 700Kc instead of 1700Kc. So I will definetly NEVER choose this hotel again.

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Alessandria replied to this review.
Dear Mr. Andrzej,
thank you for your review. I am quite sad about your negative comment. That´s why I have to elucidate some of points: the WiFi routers were temporarily out of order because of no signal from teh provider, who told us, that this "blackout" is caused by weather. Our receptionist just interpreded this information. We are really sorry about it but during the weekend, everything was fixed. About dinner - the pictures in our MENU contain also recommended side-dish. Side-dish is not included in the price of dish and we inform about this fact in MENU. We also don´t inform our guests, that we offer parking for free. The price 100,- CZK / night inc. VAT. I think, that this price does reflect incl. service - e.g. renovated and monitored parking directly in front of the hotel. I still hope, that there are still more positive impressions from staying in our hotel and we look forward to your next visitation. Your Hotel ALESSANDRIA

Anonymus

Einzelreisende, 10.12.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %
  • vonkajší vzhľad hotela

  • zlý kurz pri výmenen eur, vnútri nie podľa vonkajška

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zuzanna

Junges Paar, 7.6.2015

Polski

  • Gesamtbewertung
82 %
  • Profesjonalny i miły personel, czysto i schludnie, pokój w porządku.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Matejka

Junges Paar, 7.6.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
48 %
  • Velmi ochotny personal

  • Vybaveni pokoju na hodne nizke urovni, v koupelne opadavajici barva, praskle umyvadlo atd. Necekana navsteva uklizecky ca.v 9 hodin rano bez zaklepani. Snidane snad nejhorsi co jsem kdy videl. Spocene uzeniny a syry bez chlazeni, ovoce nahnile, pomackane. Personal na snidani uplne chybel, pul hodiny pred koncem zadne pecivo, takze jsem si musel pujcit rohlik od sousedniho stolu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
2
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. S radostí Vám můžeme oznámit, že v současné době finalizujeme rekonstrukci dalších dvou hotelových pater, takže dojde i ke kompletní rekonstrukci pokojů typu STANDARD za účelem zvýšení kvality poskytovaných ubytovacích služeb. Váš dojem z hotelových snídaní nás pochopitelně mrzí, ale i v této oblasti byly učiněny zásadní kroky, vedoucí ke zlepšení této služby. V případě, že by měl host, v rámci snídaní, jakékoliv příní, může se vždy obrátit na náš personál, který mu vždy ochotně vyhoví. Velmi nás naopak těší Vaše kladné hodnocení přístupu zaměstnanců hotelu a budeme se těšit na Vaši další návstěvu. Váš hotel ALESSANDRIA

Petr

Einzelreisende, 29.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
36 %
  • Velmi staré vybaveni pokoje. Zápach v koupelně, a velmi tenké stěny pokoje způsobovaly neustálý hluk z vedlejších pokojů - několik ruských sousedů Vám budí do 1 v noci. Snídaně v celku dobre, ale vadil mi všude přítomny nepořádek na stolech-najít čistý stůl byl velký problém.

Personál
5
Služby
3
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
3
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. S radostí Vám můžeme oznámit, že v současné době finalizujeme rekonstrukci dalších dvou hotelových pater, takže dojde i ke kompletní rekonstrukci pokojů typu STANDARD za účelem zvýšení kvality poskytovaných ubytovacích služeb. V případě, že dojde k rušení nočního klidu, je nutné tento fakt oznámit recepci hotelu, která zjedná nápravu. Doufám, že však převážily pozitivní dojmy a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Váš hotel ALESSANDRIA

Anonymus

Einzelreisende, 6.5.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
76 %

(Ohne Text Stern)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonymus

Einzelreisende, 18.4.2015

Čeština

  • Gesamtbewertung
60 %
  • neútulná jídelna, velmi , velmi skromná snídaně

Personál
8
Služby
3
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milena

Gruppe von Freunden, 27.11.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
26 %
  • snídaně

  • čistota koberců stré zařízení koupelny

Personál
4
Služby
4
Čistota
1
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. S radostí Vám můžeme oznámit, že počátkem příštího roku čeká náš hotel další vlna modernizace, takže dojde i ke kompletní rekonstrukci pokojů typu STANDARD. Těší nás Vaše kladné hodnocení hotelových snídaní, kterým věnujeme opravdu mimořádnou pozornost. Doufáme, že z pobytu v našem hotelu převážily pozitivní pocity a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Anonymus

Einzelreisende, 24.10.2014

Čeština

  • Gesamtbewertung
70 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonymus

Gruppe von Freunden, 29.11.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
92 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

Junges Paar, 7.9.2013

Čeština

  • Gesamtbewertung
90 %

(Ohne Text Stern)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Piotr

Gruppe von Freunden, 25.8.2013

Polski

  • Gesamtbewertung
84 %
  • Dobry hotel, anglojęzyczna obsługa, śniadanie w cenie, personel sprzątający codziennie.

  • Wifi bardzo słabej jakości.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Alessandria replied to this review.
Dziękuję za pobyt w naszym hotelu. Czekamy na kolejną wizytę!
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.