+420 222 539 539
Mon - Fri: 8 am – 10 pm, Sat - Sun: 9 am – 10 pm

Hotel Alessandria Reviews

Hotel ratings

75%
Good

by 44 reviews

  • Staff

    85%
  • Cleanliness

    80%
  • Equipment

    77%
  • Comfort

    66%
  • Value for money

    67%
Show reviews written by:
  • other group
  • family with older children
  • family with young children
Show reviews in:
Sort by:
Show:

Anonym

single traveler, 18.5.2017

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
8

Pavel Šulc

mature couple, 9.12.2016

Slovensko

  • Overall rating
52 %
  • Ranajky bez zeleniny,v objednanej a zaplatenej izbe Standart Plus chybal minibar aj chladnicka,nemoznost jedla po 22:00,zatvoreny bar po 22:00.

Personál
4
Služby
4
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Danuše

single traveler, 15.5.2016

Praha Česká republika

  • Overall rating
100 %
  • v hotelu jsem strávila jednu noc a byla jsem spokojená - nic mi nechybělo

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den,
děkuji za Vaše hodnocení pobytu v našem hotelu.
Budeme se těšit na Vaši další návštěvu.

S pozdravem,
Lukáš Souček - Sales Manager

Marcela

mature couple, 14.5.2016

Česká republika

  • Overall rating
88 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Anonym

single traveler, 9.4.2016

Čeština

  • Overall rating
48 %
  • Uklizečka vzala z pokoje můj soukromý fén a dala ho jinému návštěvníkovi hotelu. Prý si myslela, že byl hotelový!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Velice laxní přístup k řešení byl špatnou vizitkou pro hotel i personál.

Personál
6
Služby
4
Čistota
4
Komfort
6
Cena/kvalita
4

Anonym

single traveler, 19.3.2016

Čeština

  • Overall rating
96 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
10
Komfort
10
Cena/kvalita
10

Andrzej

group of friends, 24.1.2016

Wroclaw Polsko

  • Overall rating
44 %
  • There wasn't anything that I remember as a possitive in regarding to value/price ratio. OK - bed was quite comfortable.

  • I have asked about double bed for my wife and me. There was double - two seperate beds moved together! In info was that in rooms there is WiFi availiabe. Yes it was but only around reception. Routers were present on each second floor. Sorry there was not chance to have WiFi in rooms lacated on floor without router! Receptionist told me that lack of signal is a matter of weather!! In info was that breakfast starts at 6.30 we were at hurry becouse our son was playing football tournament in the morning. We have to wait till 6.50 to have this poor breakfast. YES it was simply POOR and in hurry because of mentioned delay. In restaurant menu was offer with dinners e.g. meat + potatos with delicious picture of both and price for it. During ordering waiter told us that potatos need to be extra pay! In info was that parking for guests is free of charge. Strange - during check in we have asked receptionist what we have to do with a ticket for parking that we have to take to get in to parking area - she told us that we have to payed 100Kc in cash - it is a price for 24 hours! Is that means free? It is pity that we did not asked for confirmation of this payment :-( This hotel was definitely to expensive. And I was in this "refurbished" part of the hotel! Rooms were old (e.g. heaters), only painted with new simple furnitures. But you can still feel this old smell around. In my opinion stay in this hotel should cost 700Kc instead of 1700Kc. So I will definetly NEVER choose this hotel again.

Personál
6
Služby
2
Čistota
6
Komfort
4
Cena/kvalita
4
Hotel Alessandria replied to this review.
Dear Mr. Andrzej,
thank you for your review. I am quite sad about your negative comment. That´s why I have to elucidate some of points: the WiFi routers were temporarily out of order because of no signal from teh provider, who told us, that this "blackout" is caused by weather. Our receptionist just interpreded this information. We are really sorry about it but during the weekend, everything was fixed. About dinner - the pictures in our MENU contain also recommended side-dish. Side-dish is not included in the price of dish and we inform about this fact in MENU. We also don´t inform our guests, that we offer parking for free. The price 100,- CZK / night inc. VAT. I think, that this price does reflect incl. service - e.g. renovated and monitored parking directly in front of the hotel. I still hope, that there are still more positive impressions from staying in our hotel and we look forward to your next visitation. Your Hotel ALESSANDRIA

Anonym

single traveler, 10.12.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %
  • vonkajší vzhľad hotela

  • zlý kurz pri výmenen eur, vnútri nie podľa vonkajška

Personál
8
Služby
6
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
8

Zuzanna

young couple, 7.6.2015

Polski

  • Overall rating
82 %
  • Profesjonalny i miły personel, czysto i schludnie, pokój w porządku.

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Pavel Matejka

young couple, 7.6.2015

Čeština

  • Overall rating
48 %
  • Velmi ochotny personal

  • Vybaveni pokoju na hodne nizke urovni, v koupelne opadavajici barva, praskle umyvadlo atd. Necekana navsteva uklizecky ca.v 9 hodin rano bez zaklepani. Snidane snad nejhorsi co jsem kdy videl. Spocene uzeniny a syry bez chlazeni, ovoce nahnile, pomackane. Personal na snidani uplne chybel, pul hodiny pred koncem zadne pecivo, takze jsem si musel pujcit rohlik od sousedniho stolu.

Personál
8
Služby
8
Čistota
5
Komfort
1
Cena/kvalita
2
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. S radostí Vám můžeme oznámit, že v současné době finalizujeme rekonstrukci dalších dvou hotelových pater, takže dojde i ke kompletní rekonstrukci pokojů typu STANDARD za účelem zvýšení kvality poskytovaných ubytovacích služeb. Váš dojem z hotelových snídaní nás pochopitelně mrzí, ale i v této oblasti byly učiněny zásadní kroky, vedoucí ke zlepšení této služby. V případě, že by měl host, v rámci snídaní, jakékoliv příní, může se vždy obrátit na náš personál, který mu vždy ochotně vyhoví. Velmi nás naopak těší Vaše kladné hodnocení přístupu zaměstnanců hotelu a budeme se těšit na Vaši další návstěvu. Váš hotel ALESSANDRIA

Petr

single traveler, 29.5.2015

Čeština

  • Overall rating
36 %
  • Velmi staré vybaveni pokoje. Zápach v koupelně, a velmi tenké stěny pokoje způsobovaly neustálý hluk z vedlejších pokojů - několik ruských sousedů Vám budí do 1 v noci. Snídaně v celku dobre, ale vadil mi všude přítomny nepořádek na stolech-najít čistý stůl byl velký problém.

Personál
5
Služby
3
Čistota
5
Komfort
2
Cena/kvalita
3
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. S radostí Vám můžeme oznámit, že v současné době finalizujeme rekonstrukci dalších dvou hotelových pater, takže dojde i ke kompletní rekonstrukci pokojů typu STANDARD za účelem zvýšení kvality poskytovaných ubytovacích služeb. V případě, že dojde k rušení nočního klidu, je nutné tento fakt oznámit recepci hotelu, která zjedná nápravu. Doufám, že však převážily pozitivní dojmy a budeme se těšit na Vaši další návštěvu. Váš hotel ALESSANDRIA

Anonym

single traveler, 6.5.2015

Čeština

  • Overall rating
76 %

(without text rating)

Personál
9
Služby
8
Čistota
8
Komfort
6
Cena/kvalita
7

Anonym

single traveler, 18.4.2015

Čeština

  • Overall rating
60 %
  • neútulná jídelna, velmi , velmi skromná snídaně

Personál
8
Služby
3
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
6

Milena

group of friends, 27.11.2014

Čeština

  • Overall rating
26 %
  • snídaně

  • čistota koberců stré zařízení koupelny

Personál
4
Služby
4
Čistota
1
Komfort
2
Cena/kvalita
2
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkujeme za Váš komentář. S radostí Vám můžeme oznámit, že počátkem příštího roku čeká náš hotel další vlna modernizace, takže dojde i ke kompletní rekonstrukci pokojů typu STANDARD. Těší nás Vaše kladné hodnocení hotelových snídaní, kterým věnujeme opravdu mimořádnou pozornost. Doufáme, že z pobytu v našem hotelu převážily pozitivní pocity a budeme se těšit na Vaši další návštěvu!

Anonym

single traveler, 24.10.2014

Čeština

  • Overall rating
70 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
8
Čistota
5
Komfort
5
Cena/kvalita
7

Anonym

group of friends, 29.11.2013

Čeština

  • Overall rating
92 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
8

Petr

young couple, 7.9.2013

Čeština

  • Overall rating
90 %

(without text rating)

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
8
Cena/kvalita
7

Piotr

group of friends, 25.8.2013

Polski

  • Overall rating
84 %
  • Dobry hotel, anglojęzyczna obsługa, śniadanie w cenie, personel sprzątający codziennie.

  • Wifi bardzo słabej jakości.

Personál
10
Služby
10
Čistota
10
Komfort
6
Cena/kvalita
6
Hotel Alessandria replied to this review.
Dziękuję za pobyt w naszym hotelu. Czekamy na kolejną wizytę!

Daniela

single traveler, 13.6.2013

Čeština

  • Overall rating
62 %
  • Ranní snídaně nebyla připravena včas. Začala až v 6:45 na místo slíbených 6:30. Protože jsem musela v 6:50 odjet, na snídani mi zbylo pouze 5 minut.

Personál
9
Služby
5
Čistota
8
Komfort
5
Cena/kvalita
4
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den, děkuji za Váš komentář. V případě, že dojde k takovémuto drobnému zdržení, v inkriminovaný den způsobenému pozdním příjezdem dodavatele, lze individuálně vyřešit přípravou snídaňového balíčku, který Vám, na základě přání, obsluhující personál rád zajistí. Pevně věřím, že, i přes tuto drobnost, převážily Vaše pozitivní pocity z pobytu v našem hotelu a budeme se těšit na Vaši příští návštěvu.

Václav

single traveler, 12.5.2013

Čeština

  • Overall rating
70 %
  • Personál ochotný a komunikativní. Výběr pokrmů u snídaně široký. Poměr mezi kvalitou a cenou ubytování a služeb je velmi dobrý.

  • Důvody snížení bodů za komfort a služby: V posteli jsou nízké polštáře,případně chybí podhlavník. Pak se na nich špatně spí. Pokoj prostorově neumožňuje jednoduché ranní cvičení. Ovšem to jsou vcelku malichernosti, bez kterých lze žít. Negativně hodnotím také placení parkoviště hostem. Pokud to už musí být, tak částka je zbytečně vysoká.

Personál
9
Služby
5
Čistota
7
Komfort
6
Cena/kvalita
8
Hotel Alessandria replied to this review.
Dobrý den,
děkujeme za Vaši recenzi. Stran podhlavníku, popřípadě polštáře navíc, stačí pouze informovat hotelovou recepci, která vše ochotně, a bez jakéhokoliv příplatku, zajistí. Co se týče placeného parkování, domníváme se, že částka 100,- Kč je za místo na uzavřeném a monitorovaném parkovišti odpovídající. V případě, že by klient hotelu chtěl využít jinou alternativu, lze automobil samozřejmě zaparkovat kdekoliv v okolí hotelu. Tam je parkování sice zdarma, ale nelze garantovat ani volné místo, ani bezpečnost zaparkovaného vozidla. Pevně věříme, že při Vaší další cestě do Hradce Králové se opět s důvěrou obrátíte na náš hotel.
WEB USES COOKIES

We use cookies to provide You the best services we can. By using this web You agree.